Bouwstenen

Op doorreis of voor zaken in China? Niet zoveel tijd maar toch een deel van China willen zien? Zelf je reis samenstellen? Met de bouwsteen reizen van Discover China kun je letterlijk alle kanten op. Je kunt ze met elkaar combineren of aan een andere reis vastplakken. Korte verkenningen van China, cultureel, etnisch, avontuurlijk of spiritueel van aard.

Elke bouwsteenreis heeft natuurlijk een eigen karakter maar het zijn wel allemaal duidelijk Discover China reizen: deskundig en met oog voor detail samengesteld en altijd aan te passen aan persoonlijke wensen.

Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden voor uw volgende bouwsteenreis in China.

china_beijing_naar_xian_bouwsteenreis

Tijdens de komende dagen zult u samen met uw eigen Engels sprekende gids de Tempel van de Hemel, de indrukwekkende Verboden Stad en het Tiananmenplein bezoeken. We nemen u mee naar de Grote Muur en ook het Zomerpaleis. In Xi'an kunt u niet alleen het Terracotta Leger bewonderen en veel kebab in de islamitische wijk eten, we brengen u ook naar de stadsmuur en Big Wild Goose Pagoda.

Diep in de provincie Guizhou vind je de dorpjes van de Dong. Het leven gaat hier zijn gang zoals het altijd al heeft gedaan. De gewassen moeten geplant, de oogst moet bin- nen gehaald, het eten gekookt; het werk volgt het ritme van de seizoenen. Zo was het honderd jaar geleden en zo is het nog steeds. Ervaar het lokale boerenbestaan en leef als een Dong!

Een bouwsteen door Yunnan is zeven dagen verwondering over zoveel pracht. Met 26 verschillende etnische volken en een zeer gevarieerde natuur is het één van de meest exotische provincies van China. Deze bouwsteenreis is ook nog eens prima te combineren met een van de andere Discover China reizen.

Deze exclusieve bouwsteen met een verblijf bij de verschillende Songtsam lodges brengt u naar het hart van het Drie Parallelle Rivieren gebied in de provincie Yunnan. Het circuit is bedoeld voor de reiziger die houdt van unieke culturele activiteiten, prachtige landschappen, zeldzame dieren en het verkennen van onaangetaste gebieden.

vierdaagse_bouwsteen_reis_naar_Chengdu_Jiuzhaiguo

Een zesdaagse reis naar Chengdu, Bifengxia, antiek dorp Shangli en de natuurwondereren van Jiuzhaiguo en Huanglong: Geniet in Chengdu van een spetterende voorstelling van de Sichuan Opera en geef de reuzenpanda een knuffel voordat u naar het noorden vliegt. U trekt het Jiuzhaigou Nationaal Park in met zijn spectaculaire kleuren, watervallen en turquoise meren voordat u weer terug vliegt.

Wie de volledige ‘Himalaya Express ervaring’ wil beleven zit met deze zevendaagse bouwsteenreis helemaal goed. Je rijdt vanaf Beijing rechtstreeks het bergavontuur tegemoet. Onderweg zie je het Chinese landschap langzaam woester en hoger worden. In de trein kun je alvast acclimatiseren want op dit hoogste treintraject ter wereld krijg je extra zuurstof aangeboden!

China heeft vele unieke minderheidsgroepen, maar weinigen zijn zo uniek als de Mosuo. Wij bieden u de mogelijkheid om niet alleen deze ongelooflijk prachtige omgeving van China te bezoeken (hoog in de Himalaya, op de oevers van Lugu meer), maar om deze unieke cultuur direct te ervaren door samen met de Mosuo te leven. U woont bij hen in huis en beleeft het dagelijkse leven vanuit hun perspectief.

Een geweldige bouwsteenreis naar Shanghai inclusief Platinum A kaarten voor de 2012 Shanghai Formule 1 en vier nachten in een comfortabel viersterren hotel. De Formule 1 Sinopec Chinese Grand Prix in Shanghai biedt veel spanning en actie, zelfs al voorafgaand aan de race. Discover China kan u suggesties geven over hoe u dit  F1-weekend voort kunt zetten in een compleet China avontuur.

Ontsnap aan de waan van de dag en vertrek naar de oude bergdorpjes tussen de Drakenrug terrassen. Een traditionele massage helpt je spierpijn te voorkomen na een fietstocht door heuvels met eindeloze rijstterrassen. Ontdek hoe ontspannen het leven kan zijn terwijl je over de Li rivier glijdt. Deze vijfdaagse bouwsteen is zowel het ideale begin van je avonturen in China als het absolute einde!

Een vierdaagse reis naar Hangzhou. Bezoek de tempels van Yongfu en maak de mooiste wandeltochten tussen pittoreske dorpjes en Longjing's groene theevelden. Dit allemaal met als basis een zeer comfortabel viersterren hotel in Hangzhou. Geniet ervan!

 

Pages