Thema reizen

In de loop der jaren hebben we onze unieke aanbod Chinareizen uitgebreid met een aantal geweldige themareizen waarbij u begeleid wordt door experts. De themareizen zijn bij uitstek geschikt voor reizigers met specifieke belangstelling voor bijvoorbeeld fotografie, geschiedenis en cultuur, kunst, religie of architectuur. Voor hen organiseren we reizen door China onder begeleiding van toonaangevende experts in het betreffende vakgebied. Hierdoor kan de reiziger zijn kennis, inzicht en waardering verdiepen. U kunt zich tijdens een themareis volledig onderdompelen in de fascinerende Chinese cultuur, blijvende vriendschappelijke contacten opdoen binnen de groep en diepgang geven aan uw kennis van China.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons thematische reisaanbod. We staan geen moment stil en breiden het aanbod doorlopend uit! 

U kunt op onze website terecht voor meer informatie over China en neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden voor uw volgende China reis.

Songdynastie in keramiek ten zuiden van de Gele rivier

Discover China en Sanbao Ceramic Art Institute hebben de krachten gebundeld. We bieden u een zorgvuldige samengestelde studiereis aan waarin u zich kunt laven aan de kennis en kunde van aardewerkspecialisten van Delft tot China en reist direct naar de bron.

Een reis naar China is voor velen een lang gekoesterde droom: trainen met gecertificeerde Zhineng teachers van het voormalige Centrum van Dr. Pang Ming.  China is de bakermat van qigong. Om daar je kennis te verdiepen en je oefening te verfijnen, is een ervaring om nog heel lang van na te genieten. Natuurlijk combineren we de intensieve training met culturele excursies in Yangshuo en de spectaculere rijstterrassen van Longji.

pelgrims_reis_naar_china

Discover China’s Boeddhistische pelgrimsreis begint in de provincie Sichuan. U krijgt daar de mogelijkheid een aantal van China’s meest betekenisvolle boeddhistische tempels, heiligdommen en bergen te bezoeken. Ga met de trein naar Lhasa en bezoek een lokaal weeshuis om giften uit te wisselen. In het Reting klooster ontvang twee dagen onderricht van een plaatselijke boeddhistische monnik.

harbin_ijs_sneeuw_festival_groepsreis_2012

Deze reis brengt u naar Harbin om de winter festiviteiten van noordoost China te ervaren. Er is voldoende tijd gereserveerd voor het ijs festival en zelfs een halve dag skiën. Ontdek de oude Russische architectuur van Harbin, maak een foto van de zeldzame Siberische Tijger en neem de trein naar Beijing om de Grote Muur en Hutongs te ontdekken zonder alle drukte van het hoogseizoen.

Vergroot uw kennis en ontdek enkele van 's werelds meest bedreigde vogelsoorten zoals de Lepelbekstrandloper tijdens onze winter vogelreis naar Zuidoost China. We hebben een programma ontworpen van reis- en onderzoek dagen op de meest bezochte winter migratie locaties en in ideale omstandigheden. Deze reis is geschikt voor beginnende en ervaren vogelaars.